Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

U SOS Dječje selo Lekenik stigli su naši dugogodišnji prijatelji iz švedske kozmetičke tvrtke Oriflame. Okupili smo se u jutarnjim satima, poželjeli dobrodošlicu našim gostima i u Maloj igraonici počela je zabavna radionica na temu brige o prirodi. Bila je ovo izvrsna prilika da svi zajedno obilježimo Međunarodni dan biološke raznolikosti.

Sve se šarenilo, od kolaža su se izrađivala prava remek-djela i uz pomoć naših prijatelja nastajale su divne cvjetne kreacije, koje su djeca poklanjala jedni drugima, ali i čuvala kako bi ih poklonili SOS mamama. Dok se se djeca zabavljala, Igor Crnogaj, direktor tvrtke Oriflame, SOS Dječjem selu Hrvatska uručio je ček u iznosu 7 500 kuna.

Djeca su doista uživala, a prijatelji iz Oriflamea bili oduševljeni ljubavlju kojom su ih djeca obasipala. Nakon cvijeća od papira, došlo je vrijeme i za pravo cvijeće. Dok su se maleni odmarali, starija djeca izašla su s našim gostima i krenula je sadnja novih, šarenih sadnica koje će krasiti naše Selo. I kad su djeca krenula prema svojim SOS kućama, četverogodišnja djevojčica je dotrčala natrag po još jedan cvijet, koji će pokloniti Amigu, svom kućnom ljubimcu, labradoru.

Ponosni i sretni što naša djeca već sad brinu o prirodi i životinjama, ispratili smo naše goste. S novim cvijećem Selo nam izgleda još ljepše, sklopljena su neka nova prijateljstva, a mi s veseljem čekamo novu priliku da ugostimo drage prijatelje iz tvrtke Oriflame.