SOS kuća Mak primila uvažene goste iz Croatia Airlinesa

U ovo predblagdansko vrijeme SOS Dječje selo Lekenik ugostilo je čelne ljude nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlinesa. Ovi ljudi velikog srca u Lekenik su stigli punih ruku, noseći hvalevrijednu donaciju bijele tehnike.

Uvažene goste u SOS Dječjem selu Lekenik dočekao je direktor Sela, gospodin Mario Čović koji ih je, poput pravog domaćina, proveo kroz Selo te upoznao s radom i djelovanjem.

U ugodnom ambijentu SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner predsjednik Uprave Croatia Airlinesa, gospodin Jasmin Bajić uručio je donaciju nacionalnoj direktorici Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, gospođi Višnji Tuškan-Krupić.

Nakon službenog dijela na red su došli i naši mališani, koji su s velikim veseljem primili prigodne poklon-pakete dragih gostiju.

'Iznimno nam je zadovoljstvo u SOS Dječjem selu Lekenik primiti partnere kao što je Croatia Airlines. Njihova hvalevrijedna donacija razveselila nas je u ovo predblagdansko vrijeme, a mi vjerujemo da je ovo tek početak jednog lijepog prijateljstva', rekla je nacionalna direktorica Udruge Višnja Tuškan-Krupić.

'Iskreni osmjesi i radost djece iz SOS Dječjeg sela Lekenik ispunili su nas srećom i potvrdili da je naša donacija stigla na pravo mjesto. Ovakvi događaji zauzimaju posebno mjesto u našim sjećanjima, a istodobno smo ponosni što smo nastavili višegodišnju tradiciju doniranja ustanova, koje vode skrb o djeci', rekao je Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa.