Naša SOS mama poput filmske dive

Svaka naša SOS mama kraljica je za sebe, kao i svaka žena i majka. Ipak, postoje trenuci kada se žena treba osjećati posebno. Upravo takav jedan, poseban, dan naši su prijatelji iz tvrtke Oriflame priredili za SOS mamu Vericu Filipčić.

U sklopu svog novog projekta i predstavljanja novog slogana 'Ljepota na MOJ način', tvrtka Oriflame predstavila je i nove brand ambasadore.

Tako se među uvaženim imenima s domaće scene: glazbenica Ana Opačak, modna dizajnerica Loreta Gudelj Barać, kick-boksačica Vedrana Halinčić te akademski kipar Hrvoje Dumančić, našla i naša SOS mama Verica Filipčić.
Prepoznata kao osoba koja zrači ljepotom iz unutra, kao i izvana, naša je Verica postala dio ove lijepe priče. U ugodnom društvu naša je SOS mama provela dan poput slavne zvijezde. Uz bliceve fotoreportera, do primanja čestitki i priznanja što je svoj život nesebično posvetila djeci u potrebi.

Nakon konferencije za novinare u ugodnom ambijentu Velvet Cafea, predstavljanje projekta nastavilo se u filmskom okruženju 'Kaptol Biotique Cinema'. Tamo je održan pravi 'filmski sastanak', gdje je i naša Verica bila predstavljena poput filmske zvijezde.

Tijekom programa našoj je Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska uručena i hvalevrijedna donacija tvrtke Oriflame. Ček su direktorici odjela za donacije i komunikacije, Marinki Šenjug uručili predstavnici tvrtke Oriflame: Country Manager Hrvatske i Slovenije Igor Crnogaj, te Generalna Direktorica tržišta Zapadnog Balkana Kosovka Tičić.

Veliko hvala našim divnim prijateljima iz tvrtke Oriflame, što su nam omogućili da budemo dio 'ljepote na njihov način'.