Ladimirevci su jutros osvanuli u ponovljenom ruhu! A sve zahvaljujući vrijednim rukama volontera iz Kauflanda

Kaufland Hrvatska još je jednom potvrdio svoju vjernost te donacijom od 20.000 kuna pomogao u opremanju SOS kuće Dunja. Osim toga, vrijednih 40 volontera, djelatnika trgovačkog lanca Kaufland, u dva su dana uredili SOS Dječje selo Ladimirevce iznutra i izvana.

 Vrući srpanjski dani nisu spriječili ljude velikog srca u namjeri da život djece u skrbi SOS Dječjeg sela Ladimirevci učine ugodnijim. Naime, Kaufland, kao jedan od dugogodišnjih partnera SOS Dječjeg sela Hrvatska, uključio se u kampanju pod nazivom 'Ponosi se sobom', kojom Udruga obilježava 25 godina djelovanja.

Tako su, hvalevrijednom donacijom u iznosu od 20.000 kuna pomogli u opremanju SOS kuće Dunja te uredili dvorišta svih 16 kuća u SOS Dječjem selu Ladimirevci. Čak 40-ero vrijednih volontera dva su dana bojala ograde te sastavljali namještaj u Selu. Oduševljenje djece i njihovih SOS mama nije se moglo sakriti, a posebno sretni i ponosni na sebe bili su volonteri, djelatnici trgovačkog lanca Kaufland.

„Naši su djelatnici sretni što su dobili priliku učiniti nešto dobro. Izašli su iz svoja „četiri zida“ i pomogli obnoviti „četiri zida“ SOS djece: farbali su ograde, sastavljali stolove – ništa im nije bilo preteško. Ponosni smo što imamo djelatnike koji su toliko društveno osviješteni. Ponosimo se sobom, ali i svojim djelatnicima“, izjavila je glasnogovornica Kauflanda, Marija Franić.

O kampanji 'Ponosi se sobom'

Ponosi se sobom... i svojom sobom koja je važan dio svačijeg odrastanja. Nije bitno je li ta soba bila samo tvoja ili su u njoj još boravili brat ili sestra, čeka li te još uvijek ili u nju navratiš u sjećanju, važno je kako te to mjesto definiralo kao osobu. Već 25 godina ta četiri zida u SOS Dječjim selima temelj su za život stotinama djece.

U čast 25. rođendana SOS Dječjeg sela Hrvatska, pokrenuta je kampanja Ponosi se sobom čija su zaštitna lica mladi, uspješni i samostalni ljudi odrasli baš u sobama SOS Dječjih sela. Oni predstavljaju trud, rad i ponos udruge svih ovih godina, koja s ovim plemenitim radom nastavlja i dalje, a uključiti se možeš i ti.

Doniraj pozivom na humanitarni telefon SOS Dječjeg sela Hrvatska 060 90 55 i ponosi se sobom!