Raspjevana prijateljska subota u Lekeniku

Prijateljstvo treba cijeniti iznad svega – to znaju svi, i veliki i maleni. Tako su mališani iz SOS Dječjeg sela Lekenik odlučili napraviti iznenađenje za svoje velike prijatelje iz tvrtke 'Xellia'.

Naši vjerni prijatelji i donatori, tvrtka 'Xellia', ni ove godine nisu zaboravili sudjelovati u stvaranju bezbrižnog i sretnog djetinjstva za djecu u skrbi SOS Dječjeg sela Lekenik. Tako su nas obradovali velikodušnom donacijom u iznosu od 60.000,00 kuna za projekt 'Zajedno u školu', a mi smo im zauzvrat priredili veseli program.

Ove subote u SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner naši su mali glumci, pjevači i svirači odlučili svojim prijateljima pokazati opus talenata kojima raspolažu. Tako je Dramska skupina izvela dio iz svoje nove predstave 'Šegrt Hlapić' koju, pod voditeljskom palicom Rusmira Agačevića, uvježbavaju već mjesecima.

Nakon dramske poslastice uslijedio je pravi rock spektakl. Naš rock bend u brojčano , zaista velikom sastavu, priredio je pravi mini-koncert, dok im je 'pridruženi član' – preslatka djevojčica na roza gitari - oduzela 'show'.

Bio je to još jedan zaista veseo i topao susret s našim prijateljima iz tvrtke 'Xellia', s kojima ćemo, vjerujemo, još dugo njegovati prijateljstvo.